Hirdetés

Hogy bírják a karantént az élsportolók?

|

Mit csinálnak versenyek hiányában? Tudnak-e ilyenkor edzeni? Lehet-e gamer egy világbajnok sportoló? Erre is fény derül szombaton.

Hirdetés

A pénteki buli után szombat estére egy visszafogottabb programmal készültünk, unatkozni viszont most sem fogtok. Kiss Imihez ugyanis rögtön két magyar élsportoló is csatlakozik, és persze nemcsak edzésről, hanem videojátékokról és az élet nagy dolgairól is szó esik. 

Hirdetés

Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó és Balogh Zsolt, EHF-kupa-győztes, magyar bajnok és magyar kupagyőztes, válogatott kézilabdázó csatlakoznak Kiss Imihez, hogy egy kis unlimited hangulatot csempésszenek a fesztiválra.

Ne feledjétek, egészen május 31-ig pörög a Game Pass Online Fesztivál, ahol minden nap izgalmas adásokkal jelentkezünk este 7-től. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)