Hirdetés

Így tölti a karantént Mogács Dániel, Felméri Péter és Bálint Ferenc

|

A Game Pass Online Fesztivál utolsó előtti beszélgetésében humoristák voltak Imi vendégei.

Hirdetés

Ma este véget ér a május 4-én indult Game Pass Online Fesztivál, melynek keretében videósok, színészek, zenészek, zenekedvelők és stand-uposok is a vendégeink voltak. Tegnap Mogács Dániel, a Szomszédnéni produkcióból ismert Bálint Ferenc, valamint Felméri Péter beszélgettek Imivel arról, hogyan bírják elviselni a jelenlegi helyzetet, mit csinálnának, ha nem humoristák lennének, és eleve mivel töltik az idejüket.

Hirdetés

Az adást teljes egészében visszanézhetitek, ha elindítjátok az alábbi videót. Ma este 7-től indul az utolsó élő Checkpoint beszélgetés (mármint a Game Pass Online Fesztivál keretében az utolsó, nem egyébként - reméljük), melyben a videojátékok jövőjéről lesz szó, tartsatok velünk akkor is!

Egyébként pedig iratkozzatok fel a csatornánkra, természetesen júniusban is szállítjuk nektek az érdekesebbnél érdekesebb tartalmakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)