Hirdetés

Ilyen játékok kerülnek ki 2024 legelején a Game Passból

|

A GTA- és a Persona-rajongó előfizetőknek rosszul indul az év.

Hirdetés

Azután, hogy tavaly hosszú huzavona után a Microsoft sikeresen felvásárolta az Activision-Blizzardot, sokan arra számítottak, hogy már a The Game Awardson bejelentik a kiadó legelső Game Passba kerülő címeit, azonban korábban maga Phil Spencer intett minden játékost türelemre, mondván ez nem ilyen egyszerű és gyors folyamat, így az Activision-Blizzard változatos katalógusa csak valamikor 2024 folyamán kezdi el táplálni a Microsoft feneketlen gyomrú szolgáltatását. 

Most, 2024-be lépve azonban még izgalmasabb lesz majd várni a havi érkezők listáját, csakhogy ez a legtöbbször együtt jár azzal is, hogy néhány videojáték távozik a kínálatból. 

Hirdetés

Az új év első távozói között találjuk a tavaly júliusban bekerült Grand Theft Auto V-öt (az Xbox One-os és az Xbox Series X/S-es verziókat is), a Persona 3 Portable-t és a Persona 4 Goldent, a MotoGP 22-t, valamint egy cuki, felülnézetes indie gyöngyszemet, a Garden Storyt. 

Az említett játékok január 15-től válnak elérhetetlenné az előfizetők számára, de ha nem szeretnétek elbúcsúzni tőlük, 20 százalék kedvezménnyel be tudjátok húzni őket, és akkor örökre a tiétek maradnak. Ti melyik cím kikerülését sajnáljátok a leginkább?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)