Hirdetés

Iszonyú olcsón játszhatsz most több száz kiváló játékkal PC-n és Xboxon

|

Grand Theft Auto V, FIFA 21, Forza Horizon 4, No Man's Sky és sok más is vár rád - pörgesd őket korlátlanul mindössze egy csoki áráért!

Nem titok, hogy 2017-es indulása óta nagy rajongói vagyunk az Xbox Game Pass szolgáltatásnak, ami folyamatosan bővül, fejlődik, Xbox One mellett már PC-re, Xbox Series konzolokra és a cloud gaming segítségével okostelefonokra, táblagépekre is elérhető. Sokan érzik úgy, hogy bár szívesen kipróbálnának egy-egy játékot, még egy 50%-os akció sem tudja meggyőzni őket arról, hogy elégedettek lesznek vásárlás után, de a Microsoft előfizetésével egy nagyon baráti havidíjért érhetnek el egy példátlanul méretes, AAA-szintű és indie játékokat vegyesen tartalmazó könyvtárat.

Akár a végigjátszandó játékokat gyűjtő listádat zsugorítanád, akár új élmények után kutatsz, ne hagyd ki az Xbox Game Pass új promócióját, melynek keretében új vagy visszatérő előfizetőként 300 Ft-ért most egy helyett három hónap Xbox Game Pass Ultimate előfizetést kapsz!

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés a következőket tartalmazza:

  • Hozzáférés az Xbox Game Pass több 100 játékot tartalmazó kínálatához PC-n, valamint Xbox One, Xbox Series X és Xbox Series S konzolokon,
  • Hozzáférés az EA Play kínálatához, melyben egyebek mellett megtalálható a FIFA 21, a Need for Speed sorozat egyes részei, Star Wars játékok, és a The Sims 4 is,
  • Az Xbox cloud gaming használata, mellyel bizonyos játékok androidos okostelefonokon, táblagépeken is játszhatók,
  • Az Xbox Live Gold minden előnye, így az online többjátékos módok használatának lehetősége Xbox konzolokon, valamint havi 4 ajándék játék, melyet örökre megtarthatsz.

A mostani ajánlat nem csak azoknak szól, akik még nem voltak Game Pass-előfizetők, hanem azoknak is, akik legalább hat hónapja nem aktív tagok, így ha korábban próbáltad már, de egy ideje nem, itt a remek lehetőség, hogy visszatérj!

Érdemes figyelned, hogy milyen újdonságok jönnek, ugyanis nem csak régi sikerjátékok kerülnek be, idén is számos olyan játék jön, amit az előfizetők a megjelenés napjától további költségek nélkül pörgethetnek. Júniusban érkezik a Dungeons & Dragons Dark Alliance, valamikor a nyáron a Microsoft Flight Simulator xboxos változata (a PC-s már játszható), de az Xbox Game Studios nagy családjának minden újdonsága, így a Bethesda játékai is azonnal a kínálat részei lesznek, köztük a Starfielddel. Az E3 során biztos lesznek még izgalmas bejelentések, de akárhogy is, nem érdemes sokáig várni - fizess elő az Xbox Game Passre minél hamarabb, és merülj el az új kalandokban! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)