Hirdetés

Jövőbetekintő Checkpoint podcast zárta a Game Pass Online Fesztivált

|

A négy héten át tartó Game Pass Online Fesztivál megkoronázásaként újra összeült Stöki, Grath, HP, Sasa és mazur.

Hirdetés

Összesen 28 napon át töltöttük együtt minden esténket, tegnap pedig elérkeztünk a történet végéhez, befejeződött a Game Pass Online Fesztivál. A 28 nap 28 fergeteges adást hozott, videojátékos streamek, karanténkoncertek, beszélgetős műsorok, és persze Checkpoint podcastok váltották egymást hétről hétre.

Hirdetés

Tegnap pedig pont egy Checkpoint podcast lett a fesztivál legutolsó élő adása, amelyben Stöki, Grath, HP, Sasa és mazur ezúttal a játékipar jövőjét boncolgatta. Szóba kerültek a különböző streaming alapú előfizetéses szolgáltatások, a virtuális valóság, a mikrotranzakciók problémaköre, és persze az eljövendő konzolgenerációk is. Természetesen ezt az adást is elejétől végéig újra tudjátok nézni a GameStar Hungary YouTube-csatornán, illetve akár itt is, ha ráböktök a Play gombra.

Game Pass Online Fesztivál 2020 lejátszási listában az összes videót megtaláljátok, szóval ha esetleg lemaradtatok volna valamelyik adásról, még cseppet sem késő pótolni azt. Ha pedig a jövőben is követni szeretnétek a csatornánkat, mindenképp iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)