Hirdetés

Kegyetlen kvízműsorban teszteljük a geekeket - Game Pass Fesztivál 5. nap

|

Nemcsak a mai adás vendégeinek tudását tesszük próbára, ti is csatlakozhattok majd a kvízhez, sőt, még Game Pass Ultimate kódokat is bezsákolhattok.

Hirdetés

A Game Pass Fesztivál őszi etapja sok ponton követi a tavaszi menetrendet, a szombati program azonban merőben más, mint amivel májusban találkozhattatok. Meghívott vendégeink ezúttal egy kvízműsorban teszik majd próbára a tudásukat, ahol kifejezetten izgalmas feladványok várnak majd rájuk.

László Viktóriát, daevet, Siriust és Videojáték Zsoltit egy dedikáltan a geek témakört körüljáró kvíz várja majd.

Hirdetés

Az adás szokás szerint este 7-kor kezdődik, de érdemes már néhány perccel korábban érkezni, hiszen ilyenkor mindig az elmúlt napok legjobb pillanataiból szemezgetünk. A streamet követhetitek alább, a GameStar YouTube-csatornáján, vagy az Xbox Magyarország Facebook oldalán.

A következő hetek programját itt találjátok, érdemes visszanézni, hiszen esténként ajándékokat is osztunk. Ha nem akartok lemaradni, bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)