Hirdetés

Kevesen gondolták volna, mekkora gamer az Arany Medve-díjas filmrendező, Enyedi Ildikó

|

Enyedi Ildikó és Hartung Attila filmrendezőkkel beszélgettünk a sztorialapú játékokról a Game Pass Online Fesztiválon.

Hirdetés

Tegnap egy igazán különleges adást láthattatok a Game Pass Online Fesztiválon, hiszen Kiss Imi Stökivel, valamint Enyedi Ildikó és Hartung Attila filmrendezőkkel beszélgetett a sztorialapú játékokról.

Ezúttal nem konkrétan a játékélmény került fókuszba, sokkal inkább a beszélgetés, a személyes élmények kapták a főszerepet az egyébként sok témát érintő eszmecsere során. Valószínűleg kevesen gondoltátok például, hogy Enyedi Ildikó maga is aktívan játszik, gyakorlatilag keni-vágja a legfontosabb AAA és indie megjelenéseket is, sőt közülük sokat maga is kifejezetten kedvel.

Hirdetés

A műsor legemlékezetesebb és legszórakoztatóbb pillanatait külön összeválogattuk nektek egy rövidebb anyagban:

A tegnapi adást természetesen a megszokott módon teljes egészében újranézhetitek, vagy ha kimaradt, akkor mindenképpen érdemes bepótolni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)