Hirdetés

Konzolkicsomagolásokkal és Assassin's Creed Valhallával indult a Game Pass Fesztivál

|

Kiss Imi nappalijából egyből a fagyos Norvégiáig repültünk a Game Pass Fesztivál nyitónapján.

Hirdetés

Tegnap este elstartolt az őszi Game Pass Fesztivál, az első adásban pedig a két állandó műsorvezető, Kaci és Kiss Imi duója egy vendéggel is kiegészült: mazurral együtt bontották ki az új Xbox konzolokat, vagyis az Xbox Series X-et és a Series S-t, utána pedig az ugyancsak tegnap megjelent Assassin's Creed Valhallával avatták fel az előbbi vasat. 

Hirdetés

A több mint kétórás adás fénypontjaiból természetesen válogatás is készül. A tegnapi livestream legjobb pillanatainak rövid összefoglalóját az Xbox Magyarország Facebook oldalán, illetve alább találjátok. Közben pedig nincs megállás, ma 19 órakor újabb streammel érkezünk, ezúttal Unfield és Wéber Gábor nyúzza majd a Forza Motorsport 7-et.

A teljes keddi adást pedig itt tudjátok visszanézni:

A Game Pass Fesztivál első heti beosztását itt, a teljes novemberi programot pedig itt találjátok meg. Ha korábban még nem tettétek volna, akkor mindenképp érdemes az alábbi gombra bökve feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, így biztosan nem maradtok le a napi streamekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)