Hirdetés

Lemaradtál a Mary PopKids karanténkoncertjéről? Itt pótolhatod

|

Indie pop koncerttel zárult le az őszi Game Pass Fesztivál zenei vonala.

Hirdetés

Csütörtökön Dobos Evelin és Ganxsta Zolee FIFA meccseivel lepörgött az őszi Game Pass Fesztivál utolsó gameplay streamje, tegnap este pedig élőben nézhették az idei utolsó koncertet is, amelyen ezúttal a Mary PopKids zenélt.

Ha közel áll a szívetekhez az indie pop stílus, vagy esetleg simán csak vevők vagytok az új zenékre, akkor mindenképp hallgassatok bele az alábbi muzsikákba. Magát a koncertet a Mary PopKids új stúdiójában rögzítették, ami annyira friss, hogy még szinte meg sem száradt benne a festék. 

Hirdetés

Ha egy kis ízelítőre vagytok kíváncsiak a tegnapi livestreamből, akkor ezt a videót ajánljuk figyelmetekbe:

A teljes koncertet visszanézhetitek a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy itt lentebb:

Ma 19 órától egy igazán kemény retro gamer kvízzel várunk benneteket, ahol szakújságíró veteránok teszik próbára magukat, BZ, Grath, Hancu és Stöki érkezik. Ha nemakartok lemaradni erről sem, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A harmadik hét programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)