Hirdetés

Lotfi Begi 20 darab gőzmozdony előtt nyomta le legújabb mixeit

|

Tegnap este lepörgött az Game Pass Online Fesztivál első karanténkoncertre, amelyben Lotfi Begi pakolta egymásra a ritmusokat.

Hirdetés

Hétfőtől csütörtökig minden este videojátékos streameket nézhettek meg a Game Pass Online Fesztivál keretein belül, péntekenként azonban kicsit félrerakjuk a játékokat és a zene kerül előtérbe, ezeken a napokon ugyanis karanténkoncertekkel várunk benneteket.

Hirdetés

Az első ilyen szettet nem más, mint a Lotfi Begi prezentálta, aki a Magyar Vasúttörténeti Parkban állt a keverőpultok mögé. 

Természetesen ahogy mindig, most is vissza tudjátok nézni a teljes adást, ez a jövőben sem változik. Jövő héten egyébként Begi visszatér, május 13-án szerdán ugyanis Ganxsta Zolee, Majka és Fura Csé társaságában a PES 2020-at fogja nyúzni nálunk egy livestreamben.

Egész májusban érkeznek menetrendszerűen minden este 19 órakor a Game Pass Online Fesztivál videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai, szóval mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni ezekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)