Hirdetés

Még Krúbi is felbukkant a tegnapi Killakikitt karanténkoncerten

|

Meglepetésvendégként érkező Krúbival kiegészülve nyomta le a Killakikitt a Game Pass Online fesztivál legutóbbi karanténkoncertjét.

Hirdetés

A Killakikitt duó, vagyis Aza és Tirpa elfoglalták Kiss Imi lakását, és itt nyomták le élőben a Game Pass Online Fesztivál legutóbbi karanténkoncert livestreamjét. Már rögtön az adás legelején kiderült a nagy meglepetés: a Fonogram-díjas Krúbi is csatlakozott a srácokhoz, amikor fel is robbant szépen a chat a stream alatt. Voltak persze megint mikrofon gondok, meg technika ördöge, de ezen már fel sem rántjuk a szemöldökünket, bár Kaci és Imi egészen biztosan komolyan őszül ezekben a hetekben, szerencsére ez Max Payne ábrázatú kollégánk esetében nem lesz majd szembetűnő.

Hirdetés

Nem mellékesen Aza tegnap ünnepelte a születésnapját, a srácok pedig természetesen nem feledkeztek el erről, és egy meglehetősen autentikus tortával kedveskedtek neki. 

A Game Pass Online Fesztivál többi adásához hasonlóan a Killakikitt koncert is teljes egészében visszanézhető a YouTube-csatornánkon, illetve nyilván itt is, ha ráböktök a mutatós Play gombra. Ne feledjétek, masszívan szókimondó szövegekkel dolgoznak a srácok!

Májusban továbbra is dübörög a Game Pass Online Fesztivál, amelynek minden nap 19 órakor startolnak el videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai. Mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, mert ezek mellett is számtalan csoda vár titeket:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)