Hirdetés

Minden idők legdurvább retro kvíze - Game Pass Fesztivál 19. nap

|

Már-már legendás magyar tech és videojátékos újságírók csapnak össze a Game Pass Fesztivál retró kvízében. BZ, Grath, Hancu és Stöki feszülnek egymásnak ebben a szóviccekkel kitömött adásban.

Hirdetés

Akasztják a gamer újságírókat a Game Pass fesztivál mai livestreamjében, ez az adás ugyanis ismét egy kvíz show-n lesz, ezúttal pedig retro videojátékokkal kapcsolatban záporoznak majd a kérdések. Természetesen nem csak a meghívott vendégek, azaz BZ, Grath, Hancu és Stöki lép majd be a virtuális izzasztóba, ti magatok is részt vehettek majd a kvíz első, feleletválasztós részében. 

Hirdetés

Az adás a megszokott módon 19 órakor kezdődik (előtte most is lesz persze egy kis felvezető), a streamet követhetitek az Xbox Magyarország Facebook oldalán, vagy a GameStar YouTube-csatornáján. Nálunk nézik majd elsősorban a chatet a versenyzők, ezt is érdemes észben tartani.

Stöki és Grath egyébként nem mennek messzire, holnap este mazur, HP és Sasa társaságában ők fogják lezárni az egész Game Pass Fesztivált egy Checkpoint podcast formájában. Ha nem akartok lemaradni erről sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)