Hirdetés

Mogács Dániel streamje alatt minden rossz bekövetkezett, ami csak megtörténhet

|

Az eddigi legszürreálisabb Game Pass Online Fesztivál livestreamen vagyunk túl, ahol a technika, az energiaszolgáltató, de még maga a Red Dead Redemption 2 is Mogács Dániel és Kiss Imi ellen volt.

Hirdetés

Közel öt órán át nézhettétek Mogács Dániel és Kiss Imi ámokfutását, ebben a Red Dead Redemption 2 livestreamben ugyanis ami valaha elromolhatott, az bizony el is romlott. Az adás egy bizonyos pontján például Mogács Dániel egész utcájában elment az áram, de maga a játék is igazán extrám jeleneteket produkált. 

Hirdetés

Már az indulás is döcögős volt, a technikai parákat viszont sikerült elhárítani, alig 1 óra 10 perc után már pörgött is a Red Dead Redemption 2 online szekciója, az igaz izgalmak viszont csak eztán következtek. Az egy dolog, hogy egyszer csak elment az áram Mogács Dániel környékén, de a Red Dead sem hazudtolta meg magát, és igazán látványos bugokkal színesítette a livestreamet. Imi és Dániel azonban nem adták fel, és a csúszások fényében úgy érezték, itt bizony keményen oda kell tenniük magukat, nem lőhetik le este 9-kor az adást. Végül közel öt teljes órán át streameltek, közben pedig ilyen megmagyarázhatatlan dolgok történetek: 

Természetesen a közel öt órás adás teljes egészét is újranézhetitek vagy bepótolhatjátok, és bizony itt tényleg érdemes a teljes livestreamet végigélvezni, hiszen folyamatosan olyan pillanatok tarkítják Mogács Dániel és Kiss Imi közös kalandját, amit bizony nem mindennap lát az ember.

Egész hónapban pörögnek majd a Game Pass Online Fesztivál videojátékos streamjei, karanténkoncertjei, talk show-i és Checkpoint podcastjai, szóval mindenképp érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ha nem akartok lemaradni ezekről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)