Hirdetés

Mogács térdig vérben gázol - Game Pass Online Fesztivál 2. nap

|

A fesztivál mai adásában démonirtásba kezdünk a Doom világában Mogács Dániel vezényletével.

Hirdetés

Ahogy a neve is mutatja, a Game Pass Online Fesztiválon az Xbox Game Pass kínálatát barangoljuk be, és a Microsoft munkájának köszönhetően ez egyáltalán nem korlátozza be a lehetőségeinket, sőt, egy elképesztő palettáról válogathatunk, amihez pár hónapja a Bethesda összest is hozzácsapták, így többek közt a teljes Doom széria is elérhető.

Igyekszük a kellemest összekötni a hasznossal, így ha valakinek esetleg kimaradtak volna a klasszikus részek, az nemcsak a játékmenetbe nézhet bele egy kicsit, de Grath munkájának köszönhetően a mai adásban azt is elmeséljük, miért is olyan fontos játéktörténeti alkotás a Doom. És persze nem hagyjuk majd ki a legújabb részt sem: az Eternal poklába is lemegyünk hentelni egy kicsit.

Hirdetés

Minderre ma este 7-től kerül sor a GameStar YouTube-csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán Mogács Dániel tolmácsolásában, ami garantálja, hogy szem nem marad szárazon. Tartsatok velünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)