Hirdetés

Profi szimulátorülésben tanult repülni a Pamkutya duó a Game Pass Fesztiválon

|

A tegnap esti livestreamben a Microsoft Flight Simulator, méghozzá meglehetősen különleges, professzionális körülmények között.

Hirdetés

Megállíthatatlanul dübörög az őszi Game Pass Fesztivál utolsó hete, tegnap például a Pamkutya páros, Norbi és Márk tért vissza. A srácok ismét egy gameplay streamben vettek részt, ez az adás viszont elég különleges lett, ugyanis nem otthon csücsültek egy PC vagy Xbox konzol előtt, hanem egy profi repülőgépszimulátor ülésbe huppanva próbálták ki a Microsoft Flight Simulatort egyszerre három monitor előtt ülve - még pici ventillátorok is pörögtek az arcuk előtt, hogy teljes legyen a repülés élménye.

Hirdetés

A megszokott módon az adás legjobb pillanatait most is külön videóban szedtük össze nektek. 

A teljes livestreamet pedig természetesen bármikor visszanézhetitek a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy itt lentebb:

Ma este az utolsó videojátékos stream következik, Ganxsta Zoli megmutatja, hogy kell FIFA-zni, és még Dobos Evelint is megtanítja, miképpen érdemes kergetni a virtuális focilabdát. Ha semmiképp sem akartok lecsúszni erről az adásról, akkor érdemes feliratkozni YouTube-csatornánkra.

A harmadik hét programját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)