Hirdetés

Szerintetek is ezek a legjobb Xbox játékok?

|

Stöki, Grath, HP, mazur és Sasa két órán át beszélgettek az Xbox különböző generációinak felhozataláról a Checkpoint harmadik élő különkiadásában.

Hirdetés

Volt már szó a Videojáték-ipar 2020-as évéről és az új generációs konzolokról, a Game Pass Online Fesztivál harmadik hétvégéjén pedig a legjobb Xbox játékokat vette sorra a Checkpoint szakértőkkel kiegészült gárdája a tőlük megszokott szakmaisággal, sztorizgatással, humorral, alkalmankénti széteséssel.

Hirdetés

Természetesen egészen az első Xboxtól indultak, ahol a Halo tarolt, de felidézték a következő generációk, az Xbox 360 és a One legjobb címeit is. Az adást alább nézhetitek vissza, ha netán lemaradtatok volna róla, mindössze 2 óra az egész.

A Game Pass Online Fesztivál 4. hetének programját a linken olvashatjátok. Vasárnap ismét visszatér a Checkpoint, addig pedig iratkozzatok fel további tartalmakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)