Hirdetés

Vajon Viszkok Fruzsi felgyújtja Csecse Attila konyháját?

|

A Game Pass Online Fesztivál 3. napján Fruzsi és Attila közösen főznek - természetesen egy játékban.

Hirdetés

Változatos programot kínál egész hónapban a Game Pass Online Fesztivál, lesznek a játékok mellett koncertek és beszélgetések is - főzni viszont csak az Overcookedban fogunk. A mai adás főszereplője Viszkok Fruzsi és Csecse Attila lesz, akiknek, bár nem ez a fő profiljuk, nem idegen a játékok világa.

Hirdetés

Ha ti is annyira kíváncsian várjátok, hogy hogyan teljesítenek az Overcookedban, mint mi, kapcsolódjatok be 19:00-tól az élő közvetítésbe. Gyülekezni már addig is lehet, és ha benyomjátok az "Emlékeztető beállítása" gombot, értesítést kaptok, amikor indul a buli. Nem kizárt, hogy pár Xbox Game Pass Ultimate kód is gazdára talál majd...

A Game Pass Online Fesztivál minden nap jelentkezik, további részleteket a linkre kattintva olvashattok róla! Ha feliratkoztok a csatornánkra, tutira nem maradtok le:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)