Hirdetés

Visszatér a Microsoft Éjszakák - Game Pass Fesztivál 6. nap

|

A tavaszi online fesztivál egyik legnépszerűbb adása, a Checkpoint Podcast természetesen most sem maradhatott ki a programból.

Hirdetés

Rohan az idő, szinte észrevétlenül szaladtunk keresztül a Game Pass Fesztivál első hetén, ahol videojátékos streamekből, koncertből és kvízműsorból sem volt hiány. De mindenképp szerettünk volna egy kis szakmaiságot vinni a programba, és hát mi lenne erre a célra jobb, mint a Checkpoint Podcast, ahol Stöki, Grath, Sasa, mazur és HP elmélkednek majd a PC-s játékok történelméről.

Hirdetés

Az élő adás most is este 7-kor kezdődik a GameStar YouTube csatornáján és az Xbox Magyarország Facebook oldalán,  de érdemes pár perccel korábban csatlakozni, hiszen ilyenkor az elmúlt napok legjobb pillanataiból csemegézünk.

A következő hetek programját itt találjátok, érdemes visszanézni, hiszen esténként ajándékokat is osztunk. Ha nem akartok lemaradni, bátran iratkozzatok is fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)