Hirdetés

Wéber Gábor és Unfield a volán mögött - Game Pass Fesztivál 2. nap

|

A Forza Motorsport 7-tel folytatódik a Game Pass fesztivál, két, versenyzésben tapasztalt vendég, Unfield és Wéber Gábor csatlakoznak ma hozzánk.

Hirdetés

Tegnap kezdetét vette az őszi Game Pass fesztivál, melynek keretében november 29-éig minden nap este 7-től élő közvetítéssel várunk titeket a GameStar YouTube csatornáján. A főszerepet a videojátékok kapják, de lesz koncert, kvíz és Checkpoint podcast is, úgyhogy minden nap érdemes benézni hozzánk.

Imi, Kaci és Mazur után most Unfield és Wéber Gábor ugranak be, hogy az Xbox egyik legjobb versenyjátékával, a Forza Motorsport 7-tel száguldozzanak legalább két órán át.

Hirdetés

A közvetítés 18:50-kor indul, és alább, a GameStar YouTube csatornáján, továbbá a GameStar vagy az Xbox Magyarország Facebook oldalán követhetitek élőben. Ha később néznétek vissza, az sem gond, a felvételt megőrzi az internet.  

A következő hetek programját itt találjátok, tartsatok velünk mindennap! Javasoljuk a feliratkozást is, mindenki élete könnyebb lesz ezáltal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)