Hirdetés

1000 Ft kedvezmény NetPincér mobilappon – gyűjtsd be kényelmesen, aztán játssz tovább

|

Ha számodra is igazi Overcooked kihívást jelent összedobni az ebédet vagy vacsorát, esetleg egy kőkemény Fortnite maratonnal felérő küzdelemnek élsz meg minden bevásárlást, lépj szintet és bízd a NetPincérre a bevásárlás és az ételházhozszállítás nemes feladatát.

Vannak olyan pillanatok, amikor jól esik kicsit kiténferegni a konyhába és összedobni egy házi készítésű finomságot reggelire, ebédre vagy vacsorára. És az is igaz, hogy kellenek azok a percek, amikor a négy fal közül kiszabadulva elmész a jól bejáratott boltodba és saját magad szerzed be a főzéshez szükséges alapanyagokat, illetve háztartási cikkeket.

Egy gamer maraton kellős közepe nem ez a pillanat

Tudjuk jól, hogy vannak olyan szituációk, amikor már 5-6 órája próbáljátok sikerre vinni a küldetést, de a hosszúra nyúlt játékidő alatt egyszerűen lemerültek a tartalékok. Mi sem bosszantóbb ezért annál, ha éppen a várva várt áttörés előtt kell odaállni a mikró és a tűzhely mellé ahelyett, hogy végre teljesítenéd az adott feladatot.

Éppen ezért mi inkább azt ajánljuk, hogy csekkold le a NetPincér kedvezmények finoman változatos oldalát, ahonnan együtt csapathatunk tovább a közös sikerért.

Csekkold le az oldalt, hiszen megmutatjuk hogyan szabd testre a NetPincért, milyen előnyöket zsebelhetsz be és milyen plusz adottságok segítik a minél kényelmesebb rendelésedet. Lehet, hogy olyan lehetőséget is mutatunk, ami már ott volt az orrod előtt egy ideje, de még nem használtad! Hogy mi vár még itt rád? A helyedben nem hagynánk felderítetlenül a terepet!

Hirdetés

Tudod mi az igazi nagy dobás? Az áprilisi kupon!

2021. április 30-ig a 3500 Ft feletti, mobilappon és NetPincér GO partnereknél leadott vásárlásból 1000 Ft-ot elengednek. Persze csak akkor, ha nem felejted el beírni az EZER kódot a "Van kuponod?" mezőbe.

Hogy miért jó ez neked? Mert:

  • ezt a kupont annyiszor használod fel, ahányszor csak szeretnéd,
  • nemcsak a címed alapján elérhető NetPincér GO partner éttermek, hanem a partner üzletek kínálatára is vonatkozik.

Menő, nem igaz? Ráadásul a kényelmedet tovább fokozva, arról is gondoskodtak, hogy a számla összegét online bankkártyán kívül még SZÉP-kártyával és Apple Payjel is teljesítheted, plusz az online borravalóadásra is nyílik lehetőséged.

A kupon igénybevételéhez mindössze a NetPincér mobilappra lesz szükséged. Ha beléptél, csekkold le az aktuális szállítási címeden elérhető NetPincér GO éttermi és üzletkínálatot - ez szolgáltatási területenként változhat -, majd döntsd el mit pakolsz be a kosaradba. A fizetés előtt írd be az EZER kuponkódot és láss csodát: 3500 Ft-ot meghaladó vásárlás fölött máris 1000 Ft-tal csökkent a fizetendő tétel.

Ne feledd: április 30-ig még van néhány nap, ne hagyd veszni a kuponodat! Persze tudjuk azt is, hogy az ördög a részletekben rejlik, szóval kattanj ide és ellenőrizd a hivatalos infókat, ha szeretnéd. Utána viszont ne szabj határt magadnak: használd fel a kiválasztott NetPincér kuponodat és játssz tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)