Hirdetés

Így hozd ki a maximumot a karantén alatti játékból – még csak kimozdulnod sem kell!

|

Véget nem érő game night a karantén kellős közepén? Enned akkor is kell! Ebben a cikkben kapsz néhány tippet ahhoz, hogyan kerüld el a világjárványt, és hogyan gondoskodj a táplálékról!

Hirdetés

Világjárvány és karantén idején mit tehet egy felkészült gamer? Nagy duzzogva otthon marad és a kedvenc játékaival tölti el a rászakadt szabadidőt - még akkor is, ha a korlátozások lazítása miatt jó néhány üzlet, vendéglátóipari egység megnyitott. Szerencsére a kényszerűségből otthon töltött időszakot könnyedén egy végtelen game nighttá vagy lan partyvá varázsolhatod, ráadásul ha máshogy nem is, az online térben a barátokkal és családoddal is együtt játszhatsz, illetve a megfelelő tápanyagutánpótlásról is játszva gondoskodhatsz.

Hirdetés

Mióta március közepén Magyarországon is elharapódzott a koronavírus, aki csak tehette, otthon maradt, hogy ezzel is lassítsa a világjárvány terjedését. Szerencsére annyira posztapokaliptikus világ még nem köszöntött ránk, mint például a Days Gone-ban, a Metro Exodusban vagy épp a Far Cry New Dawn-ban, de azért az élet nálunk is majdnem teljesen leállt. Se család, se barátok, se mozi, se koncert, se színház, se kocsma és vendéglő is alig-alig tart nyitva, és akkor a védekezés miatt magunkra aggatott maszkokról és kesztyűkről még nem is beszéltünk.

Gondolhatnánk, hogy egy szerepjátékról van szó, de ennél kicsit komolyabb a helyzet

A koronavírus ugyan nem változtatja roppant látványosan zombihordává a fertőzötteket, ellenben rendkívül alattomosan támad: némi láz, fáradtság és köhögés jellemzi, mintha csupán egy szimpla megfázással vagy influenzával hadakozna a beteg. De ne menjünk annyira bele a részletekbe; mind tudjuk, hogy még ezen kívül is van számos, más betegségekre is jellemző igen általános tünet. Szuperhős legyen a talpán, aki egyből kiszúrja magán vagy egy családtagján a jeleket.

Hogy miért hoztuk ezt most fel? A megbetegedéshez elég lehet akár az is, hogy ránk köhögjenek vagy például megfogjunk egy nem elég alaposan fertőtlenített kilincset, a korábban problémamentes érintkezések mára bajba is sodorhatnak minket és másokat is.

Úgyhogy most gyakorlatilag azzal tesszük a legjobbat, ha otthon maradunk…

… és megpróbálunk a négy fal között is vigyázni magunkra. 

Most azzal óvhatjuk meg az egészségünket, ha a home office vagy épp a digitális oktatás szürkesége után végigmegyünk a Dying Light összes küldetésén és legyőzzük az ellenségeket a Rage 2-ben. Persze most azért nemcsak a dicsőség a fontos, hanem az is, hogy online együtt lehetünk a rég látott családtagokkal, barátokkal, szóval így is megvalósítható az otthoni pihenés.

Tudjuk, hogy azért az buffra is gondolnod kell, meg hát nyerni is jó

Végső soron, éhesen nincsen energiád és nem lehet csatát nyerni. Csekkold le az ország egyik legnagyobb virtuális étlapját és válaszd ki a hangulatodhoz vagy a játékhoz legjobban illő kaját! Csapj le még a zombik előtt egy csúcsragadozóhoz méltó burgerre, egy laktató pizzára vagy egy ropogós tacóra! Ha esetleg ezeket már meguntad és másra fájna a fogad, egy korábbi cikkünkből kiderül, hogy milyen finomságokkal óvhatod meg a konzolodat!

Úgyhogy maradj otthon, játssz tovább és rendeld meg a NetPincérről, esetleg a mobil appról a vírusbiztos ebéded vagy vacsorád: azaz fizess online és válaszd az érintkezésmentes kiszállítást, amit egy checkbox pipával vagy a megjegyzés rovatba beírva is jelezhetsz! 

Egy valamit azonban még a legnagyobb, legsürgetőbb éhségrohamod között se felejts el: gyakran hallhattuk már, hogy az étel nem játék, de most erre alaposan rácáfolunk. Írd be NetPincér rendelésed véglegesítésekor, az online fizetés után megjelenő kuponmezőbe a GAMESTAR20 kódot, és máris esélyed lesz megnyerni a 20 db 5000 forintos NetPincér kupon vagy a menő Acer Predator Perifériák valamelyikét.

Mire fájna igazán a fogad? Egy Acer Predator Galea 311 Gaming Headsetre, vagy egy Acer Predator Hybrid 15.6" hátizsákra, esetleg egy Acer Predator Cestus 300 Gamer egérre? Maxold ki a Kajakterlapod és bízd a szerencsére magad! A játékszabályzatot itt találod.

A további részleteket a GameStar Gamer Ellátón találod, de pörgesd végig a GameStar Facebook és Instagram oldalát, valamint a NetPincér Facebook és Instagram oldalát is, hogy ne maradj le a többi érdekességről sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)