Hirdetés

Kínában már a Death Stranding technológiájával szállítják ki az ételt

|

A Hideo Kojima játékában látotthoz hasonló exoskeletonnak hála, a futárok már akár 50 kilónyi csomagot is könnyedén elbírnak.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a a videojátékokban látható, kissé futurisztikus technológiákat éppen az ételkiszállításban láthatjuk majd viszont, de a jelek szerint Kínában éppen ez valósul meg. A Death Strandingben látott hatalmas csomagokhoz hasonló málhával ellátott futárok már tesztelik, hogy mennyivel könnyíti meg, ha Sam Porter Bridges módjára szállítják ki az ételt. 

Hirdetés

Sixth Tone nevű híroldal posztolta Twitteren azt a képet, melyen egy futárt láthatunk, ahogy egy exoskeleton segítségével éppen hatalmas rakományt cipel. Ez az Ele.me nevű ételkiszállító cég és a ULS Robotics együttműködésének eredménye, akik elkezdték tesztelni az exoskeleton technológiát.

Noha egyelőre még messze vannak attól, hogy a Death Strandingben látotthoz hasonló csomagokat szállítsanak ilyen módon, de a beszámolók szerint a technológiának hála 50 kilogramm súlyú rakományt már sokkal könnyebben hordoznak a futárok. Mi mondjuk kíváncsiak vagyunk rá, hogy egy ilyen felszereléssel hogy boldogulnak mondjuk egy szűk lépcsőházban, de mindenképp biztató, hogy már a hétköznapi életbe is beszivárognak ezek a sci-finek tűnő technológiák. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)