Hirdetés

9 perces gameplay videóban zúz a Warhammer 40,000: Space Marine 2 hőse

|

Számolatlanul hullanak a tiranidák az űrgárdisták csapásai nyomán, miközben felbukkan egy másik ellenség is a horizonton.

Hirdetés

Noha a megboldogult E3-mal ellentétben a gamescom rendszeresen megnyitja kapuit a nagyközönség előtt is, azaz nem kizárólag a szakmabeliek, a kereskedelmi partnerek, valamint a média képviselői és az influenszerek privilégiuma, hogy helyben megnézhessék az újdonságokat, ez nem jelenti azt, hogy a rendezvény teljes egészében publikus. Továbbra is az a jellemző, hogy bizonyos játékokat csak előzetes regisztrációt követően, zárt ajtók mögött lehet kipróbálni vagy megtekinteni.

Ugyanez vonatkozott a Focus Entertainment következő nagy dobására, a 2011-ben megjelent Warhammer 40,000: Space Marine folytatására, amit az első részt jegyző Relic Entertainment helyett már a Saber Interactive vett gondozásba.

Hirdetés

A bétára már lehet jelentkezni, de egyelőre nincs fix premierdátuma az egyedül és háromfős kooperatív módban is tolható akciójátéknak. A kiadó tervei szerint valamikor télen vehetjük majd birtokba PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, ami azt jelenti, hogy akár még el is kerülheti az év végi tumultust, hogy januárban vagy februárban jobban érvényesülhessen.

Az előző részhez hasonlóan ebben is Titus hadnagyot irányítjuk, akit Chairon és Gadriel kísérnek el a csatába. Az Ultramarines káptalan űrgárdistáinak mindenáron meg kell fékezniük az Avarax bolygót lerohanó tiranidákat, de nemcsak ezekkel a veszedelmes teremtményekkel akasztanak tengelyt az Istencsászár nevében, hanem káoszgárdistákkal is össze fognak csapni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)