Hirdetés

9 perces gameplay videón csodálhatjuk a Call of Duty: Modern Warfare 3 kampányát

|

A gamescomos bemutató izgalmas helyszínre viszi kedvenc csapatunkat.

Hirdetés

Eredetileg kiegészítőnek indult, aztán a 2022-es Call of Duty: Modern Warfare 2 folytatása lett a Sledgehammer Games legújabb projektjéből, amivel igazából abból a szempontból jól jártak a játékosok, hogy az azonos alapok miatt minden tartalom átvihető az előző játékból az újba: fegyverek, operátorok, megvásárolható csomagok.

De a Modern Warfare 3 nem csak emiatt lesz érdekes: a széria legnagyobb zombis módját ígérik nekünk a fejlesztők, és ne feledkezzünk meg a kampányról sem, amelyben egy régi ismerőssel, Makarovval néznek szembe a Task Force 141 tagjai

Hirdetés

Természetesen a gamescom sem telhetett el úgy, hogy ne bukkanjon fel a legújabb Call of Duty, a Sledgegammer Games és az Activision pedig nem sajnálták a látnivalót, hiszen egy több mint 9 perces gameplay bemutatón keresztül engedtek betekintést az egyik küldetésbe. A helyszín a Zordaya börtönkomplexum, amelyben olyasvalaki található, aki mindent megváltoztathat, az Alpha csapat pedig a tenger felőli megközelítést választja a bevetéshez. Íme a 627-es művelet egy szelete: 

Ha megjött a kedvetek a játékhoz, akkor jó hír, hogy már nem kell rá vészesen sokat várnotok: november 10-én fog megérkezni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)