Hirdetés

A Crimson Desert egy gyönyörű játék lesz, hatalmas, izgalmas világgal

|

A Black Desert Online fejlesztői egy egyjátékos akció-kalandon dolgoznak, ami legalább annyira látványos és pörgős lesz, mint a jól ismert MMO.

Hirdetés

A Gamescom 2023 nyitóműsorában a Pearl Abyss is felbukkant, akik a sokadik Black Desert-variáció helyett most egy akciójátékon dolgoznak. Ugyan elvileg rendelkezik többjátékos elemekkel, alapvetően egy egyszereplős kalandról van szó, amiben bejárhatunk egy hatalmas világot és felfedezhetjük annak minden titkát.

A látványért a BDO továbbfejlesztett motorja felel, így pont olyan csodaszépen csillogós felületeket kapunk, mint az MMO-ban.

Hirdetés

A gamescom alkalmából kiadott trailer elsődlegesen a harcra és a felfedezésre helyezte a hangsúlyt, és bár jól néz ki, sokat nem árult el a Crimson Desert struktúrájáról. Reméljük, hogy azért a következő napokban többet is megtudunk az egyes mechanikákról, mert jelenleg még a találgatás marad az egyetlen lehetőségünk.

A Crimson Desert még nem kapott megjelenési dátumot, viszont érkezik jelenlegi és előző generációs konzolokra is PC mellett.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)