Hirdetés

A Diablo IV következő szezonja megkönnyíti majd az Uber Unique tárgyak megszerzését

|

Ha kellenek a csudaszuper fegyverek és páncélok, akkor érdemes lesz az új szörnyekkel megküzdened.

Hirdetés

A Diablo IV szolgáltatási vezetője, Chris Wilson is ott van éppen a 2023-as gamescom folyosóin, így az újságírók szakadatlanul zaklathatják őt kérdéseikkel. Mint ismeretes, az új szezon, vagyis a Season of Blood magával hoz majd új tartalmakat, ahogy életminőségbeli változtatásokat is, mint a ékkő-rendszer átalakítása és az Uber Unique tárgyak megszerzésének lehetősége.

Eddig is ki lehetett ugyan erőszakolni a játékból a legmenőbb fegyvereit, de jelenleg csak céltalan kóborlás esetén futhatunk össze velük, nagyon pici eséllyel.

Hirdetés

Ez változni fog a Season of Blood megjelenése után, amivel 5 új, visszatérő bosst fogunk kapni. Ezek a szörnyetegek nem csak azért fontosak, mert új játékvégi célokként funkcionálnak, hanem mert nagyobb eséllyel dobják majd az Uber tárgyakat is, mint bármi más a Diablo IV-ben.

"Meg akarjátok szerezni azokat a nagyon ritka cuccokat? Nos, akkor van 5 bossunk, amiket farmolhattok az Uber tárgyakért. Az Uber Unique tárgyak esésének esélye egy picit nagyobb lesz a bossoknál, így célzottan harcolhattok értük."

A Season of Blood megpróbálja orvosolni a Diablo IV jelenlegi legnagyobb gondjait. A végjáték ürességére ott lesznek az új bossok és a Season of Blood új tartalmai, míg a megtelt táskákon az ékkövek új rendszerezésével segítenek.

Meglátjuk, hogy ez mennyire fogja helyre tenni a keményvonalas ARPG rajongók jelenlegi ellenérzéseit, de a Season of Blood egyelőre egy jó iránynak tűnik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)