Hirdetés

A GamesComon tér vissza a Fallout alkotója

|

A néhai Black Isle Studios veteránja és a Troika Games alapítója, Tim Cain Kölnben mutatja be új játékát, ami az aktuális trendeknek megfelelően MMO lesz.

Hirdetés

Tim Cain a Fallout vezető dizájnereként komoly elismertségnek örvend a szakmában, és a szerepjátékok rajongóinak körében, ezért amikor 2007-ben kinevezték az NCSoft tulajdonában álló Carbine Studios dizájn direktorává, sokan felkapták a fejüket, és várták, hogy végre kiderüljön, milyen játékon fáradozik sokadmagával.



Néhány festményen kívül azonban semmit sem láttunk még a 2005-ben alapított kaliforniai stúdió első projektjéből az elmúlt négy év során, rövidesen azonban változni fog a helyzet, hiszen mint azt Jeremy Gaffney executive producer nemrég nyilvánosságra hozta, kiállítóként és nem látogatóként lesznek jelen a GamesCom játékshown augusztus 17. és 21. között. Aki viszont inkább az Egyesült Államokban keresné fel standjukat, annak a Seattle-i PAX kiállítást javasolnám augusztus 26. és 28. között.

További festmények a galériában

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)