Hirdetés

Gamescom 2014 - az Assassin's Creed: Unity 11 perces gyilkossága

|

Egy teljes fő küldetést nézhetünk meg az AC Unityből, amiben Arno 11 perc alatt intézi el aktuális áldozatát.

Hirdetés

A Ubisoft bizony nem rejtegeti a Gamescom alatt az Assassin's Creed Unityt: egy rövid trailer után egy csomó képet is kaptunk a játékról, most pedig befutott egy hosszabb demonstráció. Ebben Párizs ikonikus katedrálisa, a Notre-Dame és környéke szolgál az egyik korai fő küldetés helyszínéül, amit végig be is mutatnak a készítők.

Ahogy a videót végig narráló kreatív igazgató, Alex Amencio elmondja, igyekeztek a korábbi részeknél izgalmasabbá tenni a széria alapkövéül szolgáló gyilkosságokat. Amint Arno a mentorával megtárgyalja az átvezetőben, az assassinoknak kell megteremteniük a lehetőséget, hogy hozzáférjenek áldozatukhoz.

A korábbi részekhez képest sokkal nagyobb szabadságot kap a játékos, amit két új rendszer segít. Egyrészt, a gyilkosságok úgynevezett blackbox-küldetések keretein belül zajlanak le, amik a fejlesztők szándékai szerint minél kevésbé lesznek lineárisak, és ez a területre is igaz, ahol játszódnak. A demóban található Notre-Dame például tíz különböző bejárattal rendelkezik.

A másik fontos újítás a MOD-missziók bevezetése, amik teljesen opcionálisak, de nagyban megkönnyítik a dolgunkat. A videóban kettő ilyet tekinthetünk meg. Az egyikben visszalophatjuk a katedrális kulcsait, hogy könnyen bejuthassunk az egyik oldalsó bejáraton, a másikban pedig - mielőtt likvidáljuk - lehallgathatjuk célpontunk egyik emberét, majd helyét átvéve közel kerülhetünk áldozatunkhoz. Ezek mellett több kis apróságot is megnézhetünk mozgás közben, például az új lopakodó-módot is.

Nektek hogy tetszik ez az újfajta küldetés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)