Hirdetés

Avatar: The Game - GamesCom trailer

|

A Ubisoft mozgásban is bemutatta James Cameron Avatárja alapján készülő játékát.

Hirdetés

A minap tekinthettük meg az elmúlt évtizedet mélytengeri búvárkodással és egy új, az emberi szem által létrehozott képhez rendkívül közel álló 3D-s technológia fejlesztésével töltő James Cameron Avatar című mozifilmjének előzetesét.



Bár abban kétségtelenül megoszlanak a vélemények, hogy kasszasiker lesz-e minden idők egyik legdrágább mozifilmje, mindenki egyetért viszont, ha a látvány kerül szóba, amit csak dicsérni lehet. Persze biztosan lesz majd olyan is, aki ezt is megmorogja, mint minden mást az életében, de hát mindenkinek kell egy hobbi.



Az Avatar: The Game a Ubisoft filmek és játékok összeolvasztására irányuló hosszú távú stratégiájába illeszkedő projekt, ami nagy vonalakban a film történetét követi majd. Ez utóbbi Pandora holdjának 22. századi kolonizálását meséli el. Az emberek számára belélegezhetetlen atmoszférájú égitesten az RDA Corporation összetűzésbe keveredik az őslakos Na'vi civilizációval. A találékony tudósok a genetika tudományához fordulva ember-Na'vi hibrideket hoz létre, amelyeket folyamatos mentális kapcsolattal lehet irányítani. Egy mozgássérült tengerészgyalogos, Jake Sully önként jelentkezik arra, hogy kipróbálja az első avatárt. A hibrid testében azonban olyan élményekkel gazdagszik (beleszeret egy Na'vi hercegnőbe) amelyek döntésre kényszerítik, kiáll új barátai mellett, vagy hű katonaként segít elpusztítani egy civilizációt.
Az Avatar: The Game traileréből sok minden nem derül ki ugyan, de azt el kell ismernünk, hogy a film erősségének számító látványvilággal az adaptációban sem lesz gond.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)