Hirdetés

Gamescom 2019 - egy hosszabb gameplay mutatja be a Battletoads harcrendszerét

|

Ez a Battletoads merőben más lesz, mint az elődje.

Hirdetés

Bő 8 percen át mozog az újragondolt Battletoads, ami szeretné felfrissíteni a 90-es évek egyik legnagyobb klasszikusának a receptjét. A grafikai stílus mellett igaz ez a harcrendszerre is, utóbbira fókuszál az új játékmenet videó is.

Hirdetés

Elég kaotikusak a gameplayben látott jelenetek, de még ezzel együtt is hiányzik valahogy a dinamika bunyóból. Kérdéses az is, hogy vajon lesz-e eléggé összetett a harcrendszer, mert az eddigiek alapján a klasszikus Battletoads platformer elemeiből nem sokat mentett át a Rare.

A videó alatti like/dislike arány is elég beszédes, még ha nem is lesz rossz a co-opban is játszható Battletoads, az biztos, hogy a rajongóknál alapos hátránnyal indul. Pontos megjelenési dátum egyelőre még nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)