Hirdetés

Bloodborne - végre itt egy hosszabb gameplay

|

A Sony kiadott egy hatperces Bloodborne gameplay-t, amit a gamescom 2014-es demóból rögzítettek. Így már érthető a hype.

Hirdetés

A Bloodborne egyelőre nem mutatott túl sokat magából, de a From Software játéka kipróbálható volt a gamescom 2014-en és ezzel együtt a Sony is kiadott egy hosszabb játékmenet-videót.

A Bloodborne-on érezhető, hogy a Demon Souls és a Dark Souls fejlesztőinek van benne a keze, de persze nem ugyanabban a világban játszódik. A Bloodborne-ban valahogy mindenki nagyon elegáns a kis kalapjában, de még a főszereplőnk is kicsit olyan, mintha egy Van Helsing-játékból szabadult volna. Az már az eddigi trailerekből is látszott, hogy a harcrendszer egy kicsit más, mint amit a fejlesztők korábbi játékaiban megszokhattunk, viszont a hangulat nagyon a helyén van.

A Bloodborne megjelenés valamikor 2015. márciusában várható és kizárólag PlayStation 4-re érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)