Hirdetés

Borderlands 2 - Mindenhol jó, de a legjobb Pandorán...

|

A Gearbox új előzetessel gyarapította a Borderlands 2 tetemes anyagát, melyben megtapasztalhatjuk a bolygón bekövetkező változásokat.

Hirdetés

A fegyvergyártó cégek pusztító termékei csak a jéghegy csúcsa, rengeteg más is megváltozott a festői szépségű, mégis életveszélyes Pandora bolygón. Ezt hivatott bemutatni a Gearbox aktuális trailere.

Sir Hammerlock mutatja nekünk be Pandora megváltozott mivoltát, amely rosszabb lett, mint bármilyen hely, amit az ember eltud képzelni. Mutánsok mindenhol, banditák klánjai veszélyeztetik életünket és sehol nem érezhetjük magunkat biztonságban. 4 klassz közül választva durranthatjuk szét Handsome Jack babaarcát, érdemes tehát megfogadni Sir Hammerlock tanácsát és álmunkban is szorítsuk fegyverünket. A Borderlands 2 PC-re, PS3-ra és X360-ra lát napvilágot szeptember 21-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)