Hirdetés

Clash of the Titans játék bejelentve

|

A Namco Bandai felügyelete alatt játék készül a klasszikus film remake-jéből.

Hirdetés

Egy korábbi írásunkban már megemlítettük, hogy 2010 a remake-ek éve lesz, hiszen olyan filmeket vesznek elő és forgatnak le újra a kor igényeinek megfelelően, mint a Dűne, a Robotzsaru, a Conan, a Vörös Sonja, no és jelen írás tárgya, a Titánok harca (Clash of the Titans).



Az uralkodó trendnek megfelelően a Louis Letterier (Szállító, A hihetelen Hulk) rendezte filmből videojáték is készül, ám a néhány hónapja bemutatkozott X-Men Origins: Wolverine adaptáció után már arra is van esély, hogy nem valami szemetet kívánnal lenyomni a torkunkon. A Sam Worthington, Liam Neeson és Ralph Fiennes virtuális alteregóit felvonultató játék a filmhez hasonlóan a görög mitológia istenekben, titánokban, nimfákban, szatírokban és szörnyekben gazdag alapjaira építkezik.



Az Xbox360 és PlayStation 3 konzolokra bejelentett Clash of the Titans mocsarak, sivatagok, sziklás hegyek no és az elmaradhatatlan alvilág felfedezésének lehetőségét kínálja változatos fegyverekkel vívott véres csatákba csomagolva. Egyebek mellett olyan ellenfelekkel kerülünk szembe, mint a rettegett gorgó, Medusa, illetve a gigászi tenger szörny, a Kraken.
A kiadó a következő év filmjének tartja a Titánok harcát, s ennek megfelelően igényes adaptációt szeretne viszont látni a japán illetőségű Game Republic csapatától. Képek, videók még nincsenek, ahogy a támogatott platformokon és a műfajon kívül egyéb részletek sem ismertek.




 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)