Hirdetés

Crysis 2 nanoruha bemutató

|

Közeleg Crysis 2 leleplezése, melynek első jeleként a nanoruhát ismerhetjük meg közelebbről.

Hirdetés

Korábbi ígéretéhez híven a Crytek valóban elárult egy-két apróságot a Crysis konzolokra is érkező folytatásáról. Persze az igazi bemutató még várat magára, ám kezdetnek ez se rossz.



A Crysis 2 még mindig titokban tartott főszereplője - lehet Nomad, lehet Psycho, lehet akár valaki más is - a Crynet Systems hadiipari vállalat vadonatúj N2-es kódjelű harci öltözékét hordja. Az átdolgozott nanoruha elődjéhez hasonlóan megvéd kinetikus energiától (lövedékek becsapódása), bírja az extrém hőmérsékleteket, ellenben most már nagyobb figyelmet fordít hordozójára is, azaz immunissá teszi a félelem ellen, nem hagyja lankadni éberségét (ennek érdekében például adrenalint juttat a szervezetbe), és több ezer forrásból származó valós idejű taktikai telemetriát közvetít közvetlenül az agyába.



A feldolgozást a SECOND (Semiautonomous Enhanced Combat Ops: Neuro-integration and Delivery) névre hallgató, vércukorral táplálkozó biochip segíti. Hőmérséklet, akkusztika, légnyomás, csak néhány példa a sokezer lehetséges információból, amit azonnal feldolgoz, s eredményét a vizuális cortexbe közvetíti.



Az N2-es viselője gyakorlatilag bármit képes túlélni egy, a közvetlen közelében felrobbantott nukleáris töltet kivételével. Az elődjénél harmadával nagyobb erő kifejtésére képes öltözék csupán feleakkora tömeggel rendelkezik, mint az N1. Az energiát hidrogéncellákból nyeri ugyan, de a becsapódás energiáját, a hő- és napenergiát, továbbá az atmoszférán keresztül beszűrődő mikrohullámokkat is képes felhasználni.Ha még többet szeretnétek tudni a Crysis 2 csodaruhájáról, ugorjatok el a Crynet Systems oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)