Hirdetés

Dance Central 2 - gamescom trailer és megjelenési dátum

|

A szerkesztőségben már rendkívül izgatottan várjuk a Dance Central második részét.

Hirdetés

Aki ott volt a 2011-es GameStar táborban, vagy látta az ott készült videókat, az megbizonyosodhatott arról, hogy Disorderrel és RG-vel nem tudunk nemet mondani egy kis Dance Centralnak (munkaidőn kívül, persze).

Október 21-én negyven számmal debütál majd a Dance Central 2, melybe importálhatjuk az előző rész zenéit és letölthető tartalmait is, így több, mint 100 szám közül választhatjuk ki, melyikre szeretnénk villogtatni tánctudásunkat. A megújult Dance Battle, és a drop-in drop-out többjátékos mód több órányi felejthetetlen szórakozást ígér bármelyik baráti társaságnak, ahol legalább az egyik személy rendelkezik egy Xbox 360-nal és egy Kinecttel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)