Hirdetés

Dante's Inferno megjelenési dátum

|

Az Electronic Arts szétkürtölte a Dante's Inferno bemutatkozásának időpontját.

Hirdetés

Dante Isteni színjátéka a világirodalom egyik legmeghatározóbb alkotása, évszazadokon átívelve határozta meg, miként gondoljanak a nyugati keresztények a pokolra.



Az író személyes pokoljárásaként megírt történetből készít a Universal filmet, az Electronic Arts pedig játékot Dante's Inferno címmel. A mozifilmről ugyan még semmit sem tudunk, ellenben a kezdetben PC-re is, később már csak konzolokra szánt vérgőzös akciójáték formáját öltött feldolgozás egyre közelebb kerül a megjelenéshez.



Az EA tervei szerint a Dead Space című űrhorrort is jegyző Visceral Games december végén, január elején kellene leadja a Dante's Inferno aranylemezét ahhoz, hogy tartani lehessen a február 9-re kitűzött amerikai, illetve a február 12-re kiírt európai premiert időpontját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)