Hirdetés

Ebből a cyberpunk játékból megtudhatjuk, milyen lenne a jövő elnyomott Berlinje

|

Egészen ígéretesnek tűnik előzetese alapján a Neo Berlin 2087.

Hirdetés

Bár az Opening Night Live-ban nem kapott helyet, az Elysium Game Studio is megmutatta készülő játékát, a Neo Berlin 2087-et. Egy akció-RPG-ről van szó, amit belső vagy külső nézetben is tolhatunk, így kell a cyberpunk hangulatú várost járnunk, miközben próbálunk fényt deríteni a távoli jövő nagy összeesküvés-elméletének igazságára.

Annyi biztos, hogy a látvánnyal nem lesz gond, köszönhetően az Unreal Engine 5-nek.

Hirdetés

Felfedezhetjük majd Neo Berlint és környező pusztaságát, válogatott ellenfelekkel harcolhatunk, és a karakterünket a saját játékstílusunkra szabhatjuk. Egyelőre sem a trailer, sem az ezt kísérő közlemény nem ment bele túl mélyen a részletekbe, de a műfaj szerelmeseinek érdemes lesz odafigyelniük a projektre.

Megjelenési dátumot még nem kaptunk, csak annyit tudunk, hogy PC-re és PlayStation 5-re érkezik. A Steam aloldal már él, ahol hozzá is adhatjátok a játékot a kívánság listátokhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)