Hirdetés

Gamescom 2019 - érkezik az Everspace 2, az akciódús űrszimulátor folytatása

|

A bejelentéshez azonnal kaptunk egy előzetest is, ami megmutatja, hogy az Everspace 2 sem spórolt az akcióval.

Hirdetés

A 2017-ben megjelent Everspace is elképesztően látványos űrcsatákat prezentált nekünk, és a jelek szerint a második rész erre még rátesz egy lapáttal, hogy azok az űrszimulátor rajongók se maradjanak játék nélkül, akik inkább az akciót kedvelik.

Hirdetés

A gamescomon bejelentett Everspace 2 szemmel láthatólag az első rész alapjaira épít, azonban a fejlesztők megnyugtatnak mindenkit, hogy rengeteg új tartalmat kínál majd a játék. Fontos szerepet kap majd a felfedezés, aminek köszönhetően komoly zsákmányt szerezhetünk, ez pedig segítségünkre lesz, hogy fejlesszük a hajónkat. A felfedezőútjaink során találkozhatunk egyéb űrhajósokkal, akikkel barátságot köthetünk, hogy a későbbiekben elkísérjenek minket egy-egy küldetésre. Segítségükre szükség is lehet majd, ugyanis az előzetes alapján bőven lesznek olyanok, akik arra törekszenek, hogy egy marék űrszemétként végezzük.

Az Everspace 2 valamikor 2021-ben érkezik majd, de már 2020 második felétől elérhető lesz korai hozzáférésben, illetve szeptember 9-től egy Kickstarter kampányt is indítanak a fejlesztők, hogy még több tartalommal tölthessék meg a világűrt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)