Hirdetés

Elden Ring - a sajtó már a gamescomon megnézheti

|

Bár a publikumnak még várnia kell, az idei gamescomon néhány szerencsés kolléga (nagyon szeretnénk mi is azok lenni) már mozgás közben is megnézheti majd a From Software következő művét.

Hirdetés

Alig pár hónappal ezelőtt jelent meg a Dark Souls-sorozat és a Bloodborne fejlesztőinek legújabb alkotása, a Sekiro: Shadows Die Twice, az idei E3-on máris bejelentése került a csapat következő projektje, a George R.R. Martin közreműködésével készülő Elden Ring. Bár a játékból még nem láthattunk részleteket, az idei gamescomon néhány szerencsés már láthat belőle valamit. Reménykedünk benne, hogy mi is beférünk majd, drukkoljatok!

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentette, hogy az idei gamescomra el fognak hozni egy játszható demót, viszont kizárólag zárt ajtók mögött fogják majd bemutatni a sajtó tagjainak, akiknek természetesen titoktartási szerződést kell aláírni a bemutató előtt. Ettől függetlenül lehet, hogy pár screenshot vagy néhány infó kijut majd a zárt ajtók mögül, szokott ez így lenni.

Annyit már most is tudunk, hogy az Elden Ring az elődeihez hasonlóan egy third-person akciójáték lesz, viszont ez nem jelenti azt, hogy egy sokadik Dark Souls másolatról van szó: a fejlesztők szerint bőven túlmentek a korábbi játékdizájn csiszolgatásán és teljesen új rendszerekkel ismerkedhetünk majd meg. Az egyik legfontosabb újdonság, hogy a világ nyitott lesz, amelyben lóval is közlekedhetünk és a lovon ülve is harcolhatunk, ami valószínűleg érdekes új dimenziót ad majd a srácokra jellemző kőkemény harcnak.

A játék megjelenési dátumát sajnos továbbra sem tudjuk, de egyes pletykák szerint már akár jövőre kezünkbe vehetjük majd. Ti mire számítotok? Mennyire tud elrugaszkodni majd a csapat a Dark Souls és a Sekiro által lefektetett alapoktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)