Hirdetés

Gamescom 2017 2. nap - Egyiptomban kalandoztunk, és rúgtuk a bőrt

|

Folytatódnak a GameStar csapat kalandjai a gamescomon, aminek a második napján többek között belenézhettünk az új Assassin's Creedbe, a Need for Speed: Payback-be, a Battlefront 2 űrcsatájába és persze a foci őrület sem maradt ki.

Hirdetés

Tegnap is rengeteg újdonságot tartogatott számunkra a Gamescom, és a helyszínen lévő különítményünk a nap végén ismét leült, hogy igazi szakemberek módjára jól megvitassák a látottakat.

Hirdetés

Sok izgalmas játékot próbálhattak ki a srácok első kézből, így többek között vetettek egy gyors pillantást a Gothic fejlesztőinek új játékára, az ELEX-re, beleásták magukat az újragondolt Black Mirrorba, csuklyát húzva pofonokat osztottak az ókori Egyiptomban az Assassin's Creed: Origins-ben, majd az új BMW M5 volánja mögé ülve végigszáguldottak a széles sztrádákon a Need for Speed: Payback-ben, kezük közé került a Battlefront 2 és persze a FIFA és a PES is.

Most éppen repülnek hazafelé a srácok (a repülő persze késik), szóval szorítsatok nekik, a további beszámolók, videók és érdekességek már itthon születnek majd a gamescom kapcsán. Ha nem szeretnétek lemaradni a GameStar videókról, akkor az alábbi gombra bökve feliratkozhattok YouTube csatornánkra, lesz még kontent szépen, ahogy a csillag megy az égen. Mert úgy érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)