Hirdetés

Gamescom 2013 - Command & Conquer bemutató

|

Az EA sajtókonferenciáján elárulta, hogy mire számíthatunk amikor megjelenik a játék.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a legendás Command & Conquer sorozat legújabb tagja a szokásokat megtörve egy ingyenesen játszható játék formájában fog testet ölteni, azonban az EA most további részleteket is elárult a Command & Conquer 2013-ról.

A fejlesztők elmondása szerint a free-to-play modell lehetőséget kínál nekik arra, hogy aktívan reagáljanak a rajongok visszajelzéseire, ezért mindennél fontosabb számukra, hogy folyamatosan új tartalommal bővítsék a játékot a megjelenés után is.

Ennek az első élő példája a sztorival kapcsolatos tartalmakhoz kötődik, ugyanis a free-to-play modellre való váltáskor sok rajongó negatívan reagált az egyjátékos kampány kivágására, a multiplayer érdekében.

Az EA a mai prezentáción megnyugtatott mindenkit, hogy a Command & Conquer 2013 epizódikusan érkező történettel fog rendelkezni, amit mind egyjátékos, mind kooperatív módban játszhatunk majd.

Az igazán eltökélteknek erre nem kell megjelenésig várniuk, ugyanis már most is jelentkezhetnek a béta tesztelésre.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)