Hirdetés

Gamescom 2013 - DriveClub

|

A DriveClub a PlayStation 4 saját versenyjátéka lesz és most a Sony még egy kis videót adott nekünk az E3 2013-as kedvcsináló után.

Hirdetés

Evolution Studios új next-gen autóversenyzős játéka, a DriveClub az E3 2013-on mutatta meg magát a nagyközönségnek és azóta síri csend övezi az ígéretes versenyjátékot. Egészen eddig.

A három DriveClub trailer továbbra sem nyújt annyi új információt a játékról, mint amennyit szeretnénk, de legalább történik valamit a versenyjáték háza táján. Nézzétek meg a legújabb DriveClub előzeteseket és mondjátok el, hogy ti mit gondoltok róla, azon kívül, hogy a Sony szeretné, ha előrendelnétek a játékot.

Szerintetek melyik autós csoda viszi majd a pálmát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)