Hirdetés

Gamescom 2013 - Gran Turismo 6 megjelenési dátum és trailer

|

A Sony konferenciáján bemutatásra került egy új trailer, és szó esett a készülő GT filmről is.

Hirdetés

A Sony erős kezdéssel készült az idei Gamescomon, ugyanis rögtön a nagysikerű Gran Turismo sorozat újabb részének előzetesével indítottak.

Szó esett a javában készülő filmről is, amelyet a cég elmondása szerint a Gran Turismo féktelen versenyei ihlettek, valamint a film emberi oldalát és karaktereit a GT Academy versenyzői és feszült pillanatai inspirálták.

Nem bízzák a projektet a véletlenre, ugyanis a film producerei a Közösségi Háló és a Szürke Ötven Árnyalata készülő adaptációjáért felelős páros lesz, Michael De Luca és Dana Brunetti.

A játék idén decemter 6-án kerül a boltok polcaira, és egyelőre úgy tűnik, hogy exkluzívan PlayStation 3-ra. Ti mit gondoltok, képes lesz felvenni a versenyt a következő generációs autóverseny nagyágyúkkal?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)