Hirdetés

Gamescom 2013 - legenda vagyok a Destiny-ben

|

A gamescom 2013-on a Bungie kiadott egy új Destiny videót, amiben a játék legfontosabb elemeit mutatják be mozgás közben.

Hirdetés

A Destiny-vel a Bungie valami teljesen újat hoz az FPS-ek világába és a most kiadott kommentáros gameplay trailerben bemutatják a legfontosabb funkciókat.

Amikor a Bungie először mutatta be a Destiny-t a nagyközönségnek, akkor 7 pillért emelt ki, ami köré a játékot építették. A most kiadott Destiny trailerben a fejlesztők mesélnek a játékról és pontról pontra mutatják be a változatos világot, a karakterek speciális képességeit, a dinamikus közösségi eseményeket, a párosító rendszert és minden olyan funkciót, ami miatt már most alig várjuk a Halo alkotóinak osztott világú lövöldéjét.

A Destiny megjelenése 2014-re várható, az egyetlen dolog, ami még hiányzik, az a PC-s port bejelentése. Szerintetek lehetséges, hogy a Destiny PC csak egy álom marad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)