Hirdetés

Gamescom 2013 - Need for Speed: Rivals

|

Nincs Electronic Arts konferencia Need for Speed nélkül. Villámgyors kocsikkal, új játékmódokkal és megoldásokkal érkezik a Rivals.

Hirdetés

A Need for Speed: Rivals egy új szintre emeli a nagy múltú sorozatot és erről maga az EA számolt be a gamescom 2013-as konferenciáján.

Marcus Nilsson a játék producere elmondta, hogy az AllDrive funckió elmossa a multiplayer és az egyjátékos mód közötti határokat. Három különböző karriertípust választhatunk majd magunknak (Patrol, Enforcer és Undercover) és a fejlődési rendszert is teljes egészében átdolgozták. A Need for Speed: Rivalsben a kocsink testreszabására is nagy hangsúlyt fektetettek, szó szerint több millió lehetséges variáció létezik majd a játékban.

Nilsson azt is elmondta, hogy a Speed Pointokat nem csak a kocsink fejlesztésére költhetjük, hanem fogadhatunk is majd vele, ezzel kockáztatva a pénzt, viszont esélyt adva egy nagyobb nyereménynek.

A Need for Speed: Rivals megjelenése novemberre várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)