Hirdetés

Gamescom 2014 - zseniálisan használja a DualShock 4-et a Tearaway Unfolded

|

A PS Vita egyik sikercíme költözik a Sony új konzoljára, viszont nem csak egy egyszerű port formájában. Soha nem használta még ki játék így az új kontrollert.

Hirdetés

A Media Molecule nagyon szerette volna átportolni a Tearaway-t PlayStation 4-re, de mivel az nagyban támaszkodott a Vita egyedi képességeire, rengeteg falba ütköztek a fejlesztés során. Szerencsére ott a DualShock 4, melynek képességeit a Sony sajtókonferenciáján demonstrálták.

„Nyilván nincs értelme annak, hogy a játékos felkelljen a foteljéből, és szó szerint megérintse a világot a TV-n keresztül. Ez a Vita esetében működött, de itt más módszerek vannak arra, hogy érintkezz a játékkal” – mesélte James Spafford. „A kanapé kényelméből, a kontroller érintőfelületének használatával szélvihart idézhetünk, mely széttépi a hidakat és lelöki az ellenfeleket a sziklákról.”

A DualShock 4 Light Barjával bevilágíthatjuk majd a sötét helyeket, és hősünk hű társát belehúzhatjuk a kontrollerbe, akit aztán visszalökve a TV-be megdobhatjuk ellenfeleinket. Nektek hogy tetszik eddig a Tearaway Unfolded?

Címkék: #tearaway
Platformok: PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)