Hirdetés

Gamescom 2014 - új, csodás Assassin's Creed Unity képek

|

Mozgás közben már láthattuk, hogy milyen az Assassin's Creed Unity, úgyhogy most nézzük meg egy kicsit állóhelyzetben is.

Hirdetés

Ahogy elkezdődött a gamescom 2014, az Ubisoftnak mágikusan megeredt a nyelve a két párhuzamosan készülő Assassin's Creed játékkal kapcsolatban. Végre megtudtuk, hogyan is néz ki majd a gyakorlatban az előző generációs konzolokra szánt Assassin's Creed: Rogue, na meg persze kaptunk egy nagyon stílusos új trailert a modern konzolokra készülő Assassin's Creed Unity-hez is. Most a Ubisoft jóvoltából az utóbbi vizsgálatát fogjuk folytatni, ugyanis a trailereket a Far Cry 4-hez hasonlóan most megfejelték egy jókora adag képpel.

Míg a tegnapi trailer inkább a nyitott területekre és a parkour mozdulatokra fókuszált, addig ezek a képek már néhány belsőteret is megmutatnak nekünk, néhány nagyon jó koncepciórajz és egy részletes párizsi térkép társaságában, amelyek közül természetesen mind megtekinthető a galériánkban. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)