Hirdetés

Gamescom 2014 - íme a Company of Heroes 2: Ardennes Assault

|

Újabb önálló kiegészítőt jelentett be a Relic a Company of Heroes 2-höz, szűnni nem akaró örömmel köszöntsétek az Ardennes Assaultot.

Hirdetés

A Relic Entertainment megígérte és be is tartotta, hogy a gamescom 2014 során bejelent valamit, ez a valami pedig a Company of Heroes 2 következő, önállóan is futtatható tartalmas kiegészítője, az Ardennes Assault lett.

A címéhez hűen a Company of Heroes 2: Ardennes Assault a legendás ardenneki offenzívát dolgozza fel, amelyet Winston Churchill az amerikaiak egyik legnagyobb ütközetének tartott a második világháború alatt. Az új kampány a nyugati frontra koncentrálva 18 új egyjátékos küldetést kínál majd, de számos más újdonságon kívül három új frakció is várható, amelyek együtt egy teljesen új játékstílust eredményeznek.

A Company of Heroes 2: Ardennes Assault megjelenés november 18-án esedékes PC-re, egyelőre árazás nélkül, viszont valószínűleg nem lesz drágább, mint a The Western Front Armies kiegészítő a megjelenésekor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)