Hirdetés

Gamescom 2014 - ezért nem jön a The Crew PS3-ra

|

A Ubisoft tegnap bejelentette, hogy The Crew nemcsak az újgenerációra érkezik majd, viszont a PS3 kimarad a szórásból. Most már azt is tudjuk, hogy miért.

Hirdetés

Hát, pajtások, azért, mert nehéz. PS3-ra, a konzol infrastruktúrája miatt túl nehéz lenne portolni a The Crew-t.

Ez a rövid magyarázat. A Ubisoftnak nincsen saját konferenciája a gamescom 2014-en, de ettől függetlenül nagyon ügyesen csepegtették az új információkat és trailereket a játékaikkal kapcsolatban. Tegnap például az Assassin's Creed Rogue trailer kiadása mellett azt is elmondták, hogy a The Crew érkezik Xbox 360-ra is, viszont PlayStation 3-ra nem. 

Természetesen ezzel kapcsolatban azért felmerülnek kérdések, de a legfontosabb talán az, hogy "miért?". A Ubisoft válaszolt.

"A The Crew eredetileg csak a jelenlegi generációs konzolokra készült, tehát amikor meghoztuk a döntést, hogy megcsináljuk az előző generációra is, úgy határoztunk, hogy csak arra platformra koncentrálunk majd, ami a legközelebb áll a 'next-gen' infrastruktúrájához. Ez az Xbox 360." - írta a Ubisoft.

Az eddig sem volt kérdés, hogy a Sony múltgenerációs konztoljának egyedi, ámde meglehetősen hasznosnak bizonyuló infrastruktúrája van, amivel nem feltétlenül könnyű dolgozni. De vajon ennyire nehéz lenne?

A The Crew megjelenés tehát novemberben várható PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Xbox 360-ra. PlayStation 3-ra nem jön az autós MMO. A PC-s The Crew béta egyébként hamarosan indul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)