Hirdetés

Gamescom 2014 - The Vanishing of Ethan Carter trailer

|

Kiderült, hogy Playstation 4-re érkezik először az okkult kalandjáték, a The Vanishing of Ethan Carter, amihez most egy új trailert kaptunk.

Hirdetés

Régen hallatott már utoljára magáról a The Astronauts rejtélyes kalandjátéka, a The Vanishing of Ethan Carter, de úgy tűnik, hogy a gamescom 2014 sokakat inspirált ehhez hasonló váratlan visszatérésekre. Ezúttal megtudtunk egy-két dolgot a játék megjelenéséről, valamint egy új trailerrel is gazdagodtunk.

Adrian Chmielarz, a The Astronauts alapítója jelentette be, hogy a játék PlayStation 4-re fog elsőként megérkezni, a lépést pedig egy blog óbejegyzésben magyarázta: „Azért döntöttünk így, mert a Sony nagyon lelkesen támogatott minket, és mindent megtett annak érdekében, hogy megjelenhessünk a platformjukon. Ennyire egyszerű az egész."

A bejelentéshez egy trailer is társul, mely a játék okkultizmusban jártas főhősét, Paul Prosperót mutatja egy, az Ethan Carter eltűnésével kapcsolatos gyilkosság helyszínén. A készítők a játékot egyébként úgy írják körül, mint egy sztori-orientált krimit, ami főleg a felfedezésre épül, a történet hangulatát pedig főleg a ponyva műfaj és H.P. Lovecraft művei inspirálták.

Megjelenési dátum egyelőre nincs, várhatóan valamikor jövőre kapjuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)